Στα εγκαίνια πολιτικού γραφείου για το Θριάσιο Πεδίο βρέθηκε ο Μπούρας

3 Μαΐου 2023

Εχθές το βράδυ ο Θανάσης Μπούρας, Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στην Ελευσίνα για το Θριάσιo Πεδίο.

Πάρα την κακοκαιρία και τη δυνατή βροχή εκατοντάδες ήταν οι φίλοι του Θανάση Μπούρα που τον τίμησαν με την παρουσία τους, τον αγκάλιασαν με την καρδιά τους και κατέκλυσαν το χώρο τόσο έξω όσο και μέσα στο πολιτικό του γραφείο. Ο κόσμος δεν σταμάτησε να έρχεται μέχρι και αργά το βράδυ. Οι κάτοικοι του Θριάσιου Πεδίου έδειξαν ιδιαίτερη αγάπη, ενθουσιασμό, εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Βουλευτή τους, του φίλου τους Θανάση Μπούρα. Άλλοι με τις ομπρέλες τους και άλλοι χωρίς, έμειναν μέχρι αργά το βράδυ συζητώντας μαζί του.

Ο ίδιος ο κ. Μπούρας τους ευχαρίστησε όλους θερμά για την τιμή που του έκαναν και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η αγάπη και η στήριξή τους, του δίνει τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για τη Δυτική Αττική. Η αγάπη αυτή είναι που τον γεμίζει με την ευθύνη και την υποχρέωση να κάνει πάντα το καλύτερο που μπορεί για τη Δυτική Αττική και τους συμπολίτες του.

Αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού, ο κ. Μπούρας απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό στους καλούς του φίλους. «Ήμουν, είμαι και θα είμαι, στο πλευρό σας. Κυκλοφορώ κάθε μέρα ανάμεσά σας. Μιλάω καθημερινά μαζί σας», τόνισε στους φίλους του οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν. Μίλησε για την κρισιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου και είπε ότι η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη. Για μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Συγκινημένος είπε μεταξύ άλλων: “Με τη δική σας στήριξη και αγάπη, σας εκπροσωπώ δυναμικά τόσο μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, όσο και στη Δυτική Αττική.”

Κλείνοντας, ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση που δίνει δύναμη στον ίδιο και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους Βουλευτής στη Δυτική Αττική. Μετά την ομιλία του χαιρέτισε όλους τους παρισταμένους, οι οποίοι του ευχήθηκαν από καρδιάς καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές και τον βεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν στον αγώνα του.


[There are no radio stations in the database]