Λιάκος: “Η Δυτική Αττική αλλάζει – Στόχος μου την επόμενη τετραετία, να γίνουν αντιληπτά τα έργα στους πολίτες”

3 Μαΐου 2023

Με αφορμή την σημερινή του ομιλία στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, o υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής με την Νέα Δημοκρατία κος Ευάγγελος Λιάκος, φιλοξενήθηκε χθες στο studio του Planet Webradio και στην εκπομπή “Καλημέρα Αττική” με τον δημοσιογράφο Αναστάση Ατζάμπο.

Ο κύριος Λιάκος τοποθετήθηκε για τα θέματα που απασχολούν την Δυτική Αττική όπως ειναι η επαναλειτουργία των ναυπηγείων Ελευσίνας και το πόσο επιδραστική και καταλυτική ήταν η συνεισφορά του προς την θετική έκβαση της υπόθεσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “ξενυχτήσαμε πολλά βράδια μαζί με τους εργαζομένους των Ναυπηγείων για να μπορέσουμε να βρούμε την λύση που χρειάζεται στο πρόβλημα τους”. Υπενθυμίζουμε ο κύριος Λιάκος ήταν το πρόσωπο που επέλεξε η κυβέρνηση να την εκπροσωπήσει απο το βήμα της Βουλής, ως ο εισηγητής του Νομοσχεδίου για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Ένα θέμα, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει φροντίσει να έχει πολύ ψηλά στην θετική προεκλογική της ατζέντα και αυτό το δείχνει και η προσωπική επιλογή του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, όπου επέλεξε τον χώρο των Ναυπηγείων για την εκδήλωση για παρουσίασης του έργου ολόκληρου του Υπουργείου κατά την διάρκεια της τετραετίας.

Με αφορμή λοιπόν την σημερινή του ομιλία στα Άνω Λιόσια, ο υποψήφιος βουλευτής μίλησε για την έναρξη της περιοδείας του, το πόσο ζεστά έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια του ώστε να επανεκλεγεί και φυσικά το γεγονός πως η δεύτερη θέση που κατέλαβε στις εκλογές του 2019 μεταξύ των υπολοίπων υποψηφίων ειναι η αφετηρία ώστε ο κόσμος να τον εμπιστευτεί ξανά για την εκπροσώπηση του, στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο κύριος Λιάκος αναφέρθηκε και στα ποσοστά των κομμάτων στην Δυτική Αττική και εξέφρασε την πίστη πως το εις βάρος αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών για την Νέα Δημοκρατία έχει ήδη ανατραπεί και πως αυτό αναμένεται να αποτυπωθεί και στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:


[There are no radio stations in the database]