Πουλής: «Η Δυτική Αττική ήταν η “πίσω αυλή” της Αττικής – Άρχισε να αλλάζει τα τελευταία 4 χρόνια»

28 Απριλίου 2023

Καλεσμένος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3 και στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε ήταν στις 27-4-2023 ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής.

Ο Σταμάτης Πουλή δήλωσε ότι η Δυτική Αττική ήταν για πολλά χρόνια η λεγόμενη “ πίσω αυλή” της Αττικής. Αυτή η κατάσταση τα τελευταία τέσσερα χρόνια αρχίζει να αλλάζει. Η Δυτική Αττική, με την Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, μπαίνει σταθερά στον χάρτη των ίσων ευκαιριών με μεγάλα αναπτυξιακά έργα. Με προεξάρχον έργο: Την Επανεκκίνηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Ένα έργο στο οποίο είχα την μεγάλη τύχη να δουλέψω δίπλα στον Άδωνι Γεωργιάδη . Έναν άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε Υπουργός Ανάπτυξης πίστεψε στην αναβίωση της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης της Ελευσίνας και έφερε εις πέρας αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας θα δώσουν πνοή σε όλη την Δυτική Αττική: Διασφαλίζοντας όλες τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας, δημιουργώντας 1400 νέες και βεβαίως συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, με ένα πλέγμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που συνδέονται με την λειτουργία τους.

Ο Σταμάτης Πουλής ανέφερε ότι τα μεγάλα προβλήματα του παρελθόντος έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζονται όχι πλέον αποσπασματικά αλλά σε ένα ευρύτερο αναπτυξιακό μοντέλο, το οποίο συμβαδίζει με την χωροταξία, την βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.


[There are no radio stations in the database]