Μήνυση Βελόπουλου κατά Μυλωνάκη – Πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι του να τον συλλάβουν

27 Απριλίου 2023

Ομάδα αστυνομικών βρέθηκε χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του Αντώνη Μυλωνάκη στην περιοχή των Πατησίων προκειμένου να τον συλλάβουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας που κινήθηκε μετά από μήνυση που του υπέβαλε το κόμμα Βελόπουλου.

Την αποκάλυψη έκανε ο κ. Μυλωνάκης στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 ο οποίος απαντώντας αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι τον αναζητά η αστυνομία είπε.

«Αληθεύουν. Είμαι εκτός Αττικής. Στο σπίτι μου απέξω είναι ζωσμένο από αστυνομικούς από το Τμήμα Πατησίων. Οι αστυνομικοί καλά κάνουν. Αυτή είναι η δουλειά τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου»

Ο κ. Μυλωνάκης σε συνομιλία του με το protothema.gr δηλώνει πως δεν θα σταματήσει την πολιτική κριτική που ασκεί στον Κυριάκο Βελόπουλο επιμένοντας παράλληλα στους χαρακτηρισμούς περί «πολιτικής εγκληματικής οργάνωσης που σκοτώνει χαρακτήρες».

Παράλληλα, αναφέρει «μου έκαναν μήνυση από το κόμμα. Πήγαν στο ΑΤ Πατησίων και ζήτησαν να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Οι αστυνομικοί ήταν υποχρεωμένοι να κινηθούν» ενώ προαναγγέλλει ότι με τους δικηγόρους του ετοιμάζει και ο ίδιος την δική του νομική απάντηση η οποία εκτός από μηνύσεις θα περιλαμβάνει και αγωγή.


[There are no radio stations in the database]