Τον «έσπασαν στο ξύλο» και τον έστειλαν σε νοσοκομείο με σπασμένη μύτη – Οι 6 συλλήψεις

24 Απριλίου 2023

Έξι συλλήψεις έγιναν συνολικά στην Καλαμάτα για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 35χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο της πόλης με σπασμένη μύτη.

Άνω κάτω είναι η Καλαμάτα από τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού, που μεταφέρθηκε τραυματισμένος με σπασμένη μύτη σε νοσοκομείο της πόλης. Έπειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες στους νεαρούς δράστες αλλά και στις μητέρες τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι οι οποίοι πυροδότησαν την επίθεση, ενώ βρίσκεται η αστυνομική έρευνα σε πλήρη εξέλιξη. Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του τραυματία, με τον ίδιο να προσπαθεί να αφήσει πίσω τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στην καρδιά της πόλης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν την Κυριακή 23 Απριλίου το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της πόλης, 3 ανήλικοι Έλληνες, ηλικίας 15, 16 και 17 χρονών αντίστοιχα, γιατί μαζί με ακόμη έναν ανήλικο 16χρονο, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν με 35χρονο του προκάλεσαν τραύματα που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με σπασμένη μύτη.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κροντήρη στην απόληξη ουσιαστικά της κεντρικής πλατείας Καλαμάτς. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν και οι μητέρες των ανηλίκων, 46, 34 και 55 ετών αντίστοιχα, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Όλοι οι συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν αρμοδίως.


[There are no radio stations in the database]