Πλαταμώνας: Ελεύθερος ο οδηγός του ΚΤΕΛ μετά το θανατηφόρο τροχαίο

24 Απριλίου 2023

Ελεύθερος αφέθηκε από τον εισαγγελέα ο οδηγός του ΚΤΕΛ που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στον Πλαταμώνα όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη ΛΕΑ.

Από την σύγκρουση σκοτώθηκε ένας 19χρονος και τραυματίστηκαν άλλα έξι άτομα εκ των οποίων και μία ανήλικη. Μάλιστα, δύο τραυματίες ηλικίας 23 και 28 ετών νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένοι στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και οι δύο υποβλήθηκαν σε νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Μάλιστα, ο 23χρονος είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, καθώς λόγω τραυματισμών υποβλήθηκε ταυτόχρονα και σε ορθοπαιδική επέμβαση. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, τα πρώτα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την πορεία της υγείας και των δυο.

Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

«Ο έμπειρος οδηγός του λεωφορείου μας, το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, καθώς δεν προέκυψε καμία παράβαση, από το αλκοτέστ (διαπιστώθηκε ποσότητα αλκοόλ ΜΗΔΈΝ) και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα που εξετάστηκαν (κατάσταση λεωφορείου, ταχογραφος, κλπ). Σε κάθε περίπτωση, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Αυτό που προέχει, για την εταιρεία μας, είναι η ανάρρωση των συνανθρώπων μας. Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τη βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο ενός νέου παιδιού, από τους επιβαίνοντες στα δύο Ι.Χ. και την ευχή μας, να μη θρηνήσουμε ποτέ ξανά, θύμα της ασφάλτου».


[There are no radio stations in the database]