Mυστική επιστολή Αναγνωστόπουλου από τη φυλακή – Σκότωσε την Καρολάιν για να σώσει τη Λυδία από συμμορία ναρκωτικών;

21 Απριλίου 2023

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντς Κράουτς, ισχυρίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ο δολοφόνος της κόρης του, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, του έστειλε επιστολή μέσα από την φυλακή. Στην επιστολή αυτή ο συζυγοκτόνος προσπαθούσε να δικαιολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν, αναφέροντας ότι την σκότωσε για να σώσει τη Λυδία από συμμορία ναρκωτικών.

«Όταν ο δολοφόνος της κόρης μου ήταν ήδη στη φυλακή, πριν από τη δίκη του, έλαβα μια δακτυλογραφημένη επιστολή που παρέδωσε ο πατέρας του. Στην επιστολή προσπάθησε να εξηγήσει τις πράξεις του και πώς έμπλεξε με συμμορία ναρκωτικών».

«Αυτό ήταν λίγο αφότου ανακάλυψα ότι το ποσό των 70.000 ευρώ που είχαμε δώσει με τη Σουζάνα στην Καρολάιν για να αγοράσει ένα οικόπεδο και να χτίσει σπίτι, τα είχε οικειοποιηθεί ο δολοφόνος και είχε αγοράσει τη γη μόνο στο όνομά του. Κάθισα τη μητέρα του απέναντί μου και θυμάμαι καθαρά τι ακριβώς της είπα. “Φαίνεται ότι ο γιος σας δεν είναι μόνο ψεύτης και δολοφόνος, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι και κλέφτης”», ανέφερε στο Mega, ο Ντέιβιντ Κράουτς.

«Της είπα ότι είχα ένα γράμμα που μου είχε παραδώσει ο σύζυγός της, αρκετές ημέρες νωρίτερα, στο οποίο ο γιος της παραδέχτηκε ότι σκότωσε την κόρη μου, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να σώσει τη Λυδία από τη συμμορία δολοφόνων. Αργότερα ο σύζυγός της αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρχαν γράμματα, παρότι εκείνος μου είχε παραδώσει το δικό μου» επισήμανε ο κ.Ντέιβιντ Κράουτς.

H απάντηση του Αναγνωστόπουλου

<

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σχετικά με τη δακτυλογραφημένη επιστολή για την οποία κάνει λόγο ο Ντέιβιντ Κράουτς.

«Σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη επιστολή δεν έχει αποσταλεί από τον εντολέα μου. Οποιοδήποτε έγγραφο εξέρχεται από το κατάστημα κράτησης, όπου κρατείται, θα είχε εξάλλου σίγουρα πρωτόκολλο και γνήσιο υπογραφής από το ίδιο το κατάστημα, άρα δεν μπορεί να υφίσταται και πρακτικά, πλην, ότι δεν το έπραξε ποτέ», είπε ο δικηγόρος μιλώντας στο Star.

«Η θέση του εντολέα μου είναι συγκεκριμένη, ότι “δε θα προέβαινε σε καμία ενέργεια που θα έβλαπτε την οικογένειά του, αλλά και την οικογένεια φυσικά της Καρολάιν Κράουτς και οτιδήποτε γενικά αφορά στον περίγυρo του παιδιού”».

Ερωτώμενος για την τελευταία συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου εκτίμησε ότι την έχει πληροφορηθεί.

«Θεωρώ ότι έχει ενημέρωση, καθώς και δημοσιογραφικά, αλλά και από τις εκπομπές στην τηλεόραση έχει αναπαραχθεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οπότε νομίζω ότι έχει λάβει γνώση.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ακουστεί πράγματι διάφορα, είτε για διακίνηση ναρκωτικών, είτε για συμμορία θανάτου, είτε για οτιδήποτε μπορούσε να υπάρχει εκείνη τη χρονική περίοδο σε όλη την Ελλάδα… Παρόλα αυτά, τόσο από την έρευνα της αστυνομίας, όσο και από τις εισαγγελικές αρχές, δεν προέκυψε η οποιαδήποτε εμπλοκή του εντολέα μου, με την οποιαδήποτε έτερη πράξη, πλην αυτής που έχει ομολογήσει».


[There are no radio stations in the database]