Δύο τραγωδίες με ηλεκτρικά πατίνια σε Πάρο και Μύκονο- Σκοτώθηκαν 26χρονος και 42χρονος

19 Απριλίου 2023

Με διαφορά λίγων ωρών, σημειώθηκαν δύο τροχαία δυστυχήματα σε Πάρο και Μύκονο, κοστίζοντας τη ζωή δύο ανθρώπων που οδηγούσαν ηλεκτρικό πατίνι και παρασύρθηκαν από αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα γράφει το cyclades24, χθες, Τρίτη (18/04) λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στην Πάρο, έχασε τη ζωή του ένας 26χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 60χρονος με καταγωγή από την Αλβανία.

Στην περιοχή του Αμπελά στην Πάρο σημειώθηκε το τροχαίο. Ο νεαρός που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού, ωστόσο παρά τις προσπάθειες δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες το τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Πάρου.

Τροχαίο δυστύχημα και στη Μύκονο

Ανήμερα του Πάσχα, στη Μύκονο, έχασε τη ζωή του ένας 42χρονος ο οποίος επίσης οδηγούσε πατίνι και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.


[There are no radio stations in the database]