Super League: Σφυρίζει ξανά ο «μεθυσμένος» Πολωνός διαιτητής του ΑΕΚ – Άρης

17 Απριλίου 2023

Ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφκσι ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Σταλ Μίελετς-Λέγκνιτσα για την 28η αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά τα όσα έγιναν στην Ελλάδα πριν από το ΑΕΚ – Άρης.

Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα σφυρίξει ο Πολωνός διαιτητής μετά τα όσα έγιναν στο ταξίδι του για την Ελλάδα και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που είχαν ως αποτέλεσμα να μη διευθύνει την αναμέτρηση ΑΕΚ – Άρης για τα play offs της Super League.

Όπως είναι γνωστό, ο Ρατσκόφσκι μαζί με τους συμπατριώτες βοηθούς του κατηγορήθηκαν πως έφτασαν μεθυσμένοι στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο με Έλληνες που ήταν στην ίδια πτήση. Η ΕΠΟ προχώρησε στην αντικατάστασή τους και έδωσε το έναυσμα για έναν ακόμα «πόλεμο» ανακοινώσεων από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό με φόντο τη μάχη του τίτλου.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Πολωνίας, ο ορισμός του Ρατσκόφσκι σε ματς πρωταθλήματος δείχνει πως η ομοσπονδία της χώρας στηρίζει τον διαιτητή της, αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζει το ζήτημα με σοβαρότητα και επιθυμεί να ξεκαθαρίσει σύντομα το τι ακριβώς συνέβη στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος σε ότι αφορά τη διαλεύκανση της υπόθεσης, με την UEFA να διεξάγει τη δική της ξεχωριστή έρευνα.


[There are no radio stations in the database]