Μπάγερν Μονάχου: Ετοιμάζει κίνηση για Κέιν το καλοκαίρι

14 Απριλίου 2023

Η Μπάγερν Μονάχου βλέπει στο πρόσωπο του Χάρι Κέιν τον καταλληλότερο επιθετικό για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της.

Ο γερμανικός σύλλογος θα δώσει προτεραιότητα στην υπογραφή ενός επιθετικού μετά την περσινή αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και, αν και ο Άγγλος δεν ταιριάζει στο ιδανικό μεταγραφικό προφίλ τους, η κατάσταση του συμβολαίου του με τους Σπερς και η εμπειρία του καθυστούν την περίπτωσή του ελκυστική.

Ο διεθνής striker θα έχει μόλις 12 μήνες υπόλοιπο στο συμβόλαιό του με την Τότεναμ, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος σε χαμηλή τιμή. Η Independent αναφέρε σχετικά ότι: «Ενώ οι πρωταθλητές της Bundesliga θα έδιναν προτεραιότητα σε ένα νεότερο παίκτη, το γεγονός ότι ο Κέιν έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο, καθιστά μια πιθανή μεταγραφή ελκυστική και τουλάχιστον άξια προσπάθειας.

Η Μπάγερν είναι τουλάχιστον πρόθυμη να δοκιμάσει την κατάσταση, λοιπόν, με μια ελκυστική προσφορά που θα μπορούσε να κάνει τόσο τον σύλλογο όσο και τον παίκτη να σκεφτούν μια μετακίνηση. Οι πρωταθλητές Γερμανίας θα μπορούσαν να εγγυηθούν ουσιαστικά στον Κέιν τα τρόπαια που επιθυμεί εδώ και καιρό, αλλά το ρεκόρ τερμάτων στην Premier League παραμένει ένας τεράστιος προσωπικός στόχος. Αυτό από μόνο του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο επιθετικός να παραμείνει στους Σπερς».


[There are no radio stations in the database]