Αποφυλακίζεται με «βραχιολάκι» η Εύα Καϊλή

12 Απριλίου 2023

Η Εύα Καϊλή βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι και με αξιόπρεπεια, δεν ομολόγησε αδικήματα που δεν έχει διαπράξει, θα αγωνιστεί για την αθωότητα της μεχρι τέλος, δήλωσε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η απόφαση προκάλεσε έκπληξη, καθώς ανακοινώθηκε μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη εμφάνιση ενώπιον των Αρχών το πρωί της Πέμπτης ενώ την ίδια ώρα, ο Βέλγος δικηγόρος της Εύας Καϊλή επιβεβαίωσε την είδηση στο Politico, σημειώνοντας ότι μετά την αποφυλάκισή της η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα παραμείνει υπό κράτηση στο σπίτι της, με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

«Δεν θα σχολιάσω περισσότερο πέρα από το γεγονός ότι αυτή είναι μια λογική απόφαση που άργησε να ληφθεί», είπε από την πλευρά του ο συνήγορός της Σβεν Μαρί στο Euronews.

Υπενθυμίζεται ότι τη Μεγάλη Τρίτη με τον ίδιο τρόπο ηλεκτρονικής επιτήρησης πάρθηκε απόφαση για αποφυλάκιση του Μαρκ Ταραμπέλα, ενώ ελεύθεροι με «βραχιολάκι» εξίσου έχουν αφεθεί ο Αντόνιο Παντσέρι και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι.


[There are no radio stations in the database]