Περικλής Κονδυλάτος: «Έχει γραφτεί ότι τα έχω με τη Φαίη Σκορδά»

11 Απριλίου 2023

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Περικλής Κονδυλάτος σχολίασε τις παραβιάσεις των πρώην συμπαικτών του στο Survivor All Star.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων, αποκάλυψε ακόμη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» ότι είχε διαβάσει σε δημοσίευμα πως έχει σχέση με τη Φαίη Σκορδά.

«Όταν ήμουν παιδί ήμουν κλειστός. Ασχολιόμουν με τη ζωγραφική, το διάβασμα και πολλές ώρες μοναξιάς. Από μικρός είχα μπει σε έναν κόσμο ενηλίκων και αυτό με ωρίμασε. Οι γονείς μου, μου φέρονταν ως ενήλικα. Από μικρός δούλευα στο ξενοδοχείο μας. Είμαι από μια γενιά που το παιδί δεν έκανε ότι γούσταρε. Σήμερα τα παιδιά είναι κακομαθημένα. Δεν είναι εύκολο να παραβείς τους κανόνες του Survivor, υπάρχει παντού φύλαξη και κάμερες. Με τον Ηλία Μπόγδανο δεν θα ήθελα να συναναστραφώ γιατί δεν μου αρέσουν οι ψεύτικοι άνθρωποι» είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε κλείνοντας: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι τα έχω με τη Φαίη Σκορδά» και συνέχισε με χιουμοριστική διάθεση: «Φαίη, μήπως να το σκεφτούμε; Ευτυχώς που δεν είπαν ότι τα έχω με τον Γιώργο Λιάγκα».


[There are no radio stations in the database]