ΕΠΟ: «Λειτουργεί ανεξάρτητα ο Μπένετ, χωρίς την παρέμβασή μας»

11 Απριλίου 2023

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως δεν εμπλέκεται στην υπόθεση της αντικατάστασης των Πολωνών διαιτητών του ΑΕΚ – Άρης, “δείχνοντας” τον Στιβ Μπένετ.

Η ΕΠΟ αναφέρεται στο θέμα της αντικατάστασης των διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ – Άρης και γνωστοποιεί ότι:

“1. Σύμφωνα με το άρθρο 46 του Καταστατικού της ΕΠΟ αλλά και την σχετική πρόβλεψη της Ολιστικής Μελέτης, που έχει υπογράψει ο Πρωθυπουργός της Χώρας, η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι απολύτως ανεξάρτητη και οι ορισμοί των διαιτητών είναι ανέλεγκτοι από την ΕΠΟ.

  1. Για τον λόγο αυτό ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΕΠΟ ούτε είχαν ούτε μπορούσαν να έχουν την οποιανδήποτε ανάμειξη είτε στον ορισμό είτε στην ανάκληση ορισμού των Πολωνών Διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ.
  2. Ο κ. Μπένετ, ως αρχιδιαιτητής, λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα, χωρίς την οποιανδήποτε παρέμβαση από την νυν Διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία είναι υποχρεωμένη, σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, να σέβεται τις αποφάσεις του, εγγυώμενη την θεσμοθετημένη ανεξαρτησία του.
  3. Η αποτελεσματικότητα, ακριβώς, των προαναφερομένων οδήγησε και οδηγεί στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών.”

[There are no radio stations in the database]