Επίσημο: Ακυρώθηκαν απο την ΕΠΟ οι εκλογές της ΕΠΣΔΑ!

11 Απριλίου 2023

Με τον πλέον επίσημο τρόπο κηρύχθηκε έκπτωτη η… νέα διοίκηση Τζαφέρη και όλα τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΔΑ, καθώς η… παλιά, δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας και να ολοκληρώσει τις απαραίτητες βασικές νομικές διαδικασίες(!) που απαιτούνταν για τις αρχαιρεσίες στην Ένωση Σωματείων Δυτικής Αττικής.

Αφού λοιπόν είδαμε να ψηφίζουν ομάδες -που και επίσημα πια- δεν θα έπρεπε να έχουν ψηφίσει για να καταλήξει το σκορ 15-14 υπέρ του Κλέαρχου Τζαφέρη, ήρθε η ΕΠΟ και με ομόφωνη απόφαση 5-0 ακύρωσε τις εκλογές της 23η Φεβρουαρίου της ΕΠΣΔΑ, μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει ο εκ των υποψηφίων Γιάννης Τζανόπουλος.

Κλέαρχος Τζαφέρης

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η ΕΠΟ αναφέρει ότι δέχεται την από 28.2.2023 προσφυγή – αίτηση των Ιωάννη Τζανόπουλου και δέκα σωματείων κατά της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και πως
ακυρώνει την από 23.2.2023 απόφαση της τακτικής Γ.Σ. της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και του από 23.2.2023 πρακτικού της διενεργήσασας τις αρχαιρεσίες της 23.2.2023 Εφορευτικής Επιτροπής.

Έχει μεγάλη αξία να δούμε πως θα εξελιχθεί απο εδώ και στο εξής το θέμα με τις εκλογές, πότε θα οριστούν, ποιες θα ειναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και φυσικά ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι και μέλη, καθώς οι πρώτες πληροφορίες των πηγών μας, αναφέρουν οτι θεωρητικά μπορούν να δηλώσουν… εκ νέου υποψηφιότητα, όσοι δήλωσαν στις εκλογές της 23η Φεβρουαρίου.

Αν και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας -και έχουν δει πολλά τα μάτια μας συνολικά σε αυτή την χώρα-, θα πρέπει να δούμε την στάση των ομάδων στις επόμενες εκλογές και αν σε περίπτωση που έχουμε εκ νέου τους ίδιους υποψηφίους, θα στηρίξουν τις προηγούμενες επιλογές τους ή οχι.


[There are no radio stations in the database]