Χιου Τζάκμαν: Γιόρτασε τα αποτελέσματα των βιοψιών με δύο μαρτίνι

10 Απριλίου 2023

Ο Χιου Τζάκμαν πίνει στην υγειά του όχι ένα αλλά δύο μαρτίνι, λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε ότι είναι απαλλαγμένος από τον καρκίνο του δέρματος μετά από τη διπλή βιοψία την οποία υποβλήθηκε.

Ο 54χρονος Αυστραλός ηθοποιός ανέβασε στο Instagram την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών ένα βίντεο με τον ίδιο να απολαμβάνει τα ποτά του σε ένα εστιατόριο.

Ο πρωταγωνιστής του Wolverine σήκωσε τα δύο δάχτυλα του ψηλά θέλοντας να δείξει ότι οι δυο βιοψίες που έκανε βγήκαν αρνητικές.

Ο Τζάκμαν, ο οποίος ακολουθεί αυστηρή δίαιτα, ενώ ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Wolverine στο Deadpool 3, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Μια σπάνια ευκαιρία».

Δείτε την δημοσίευση εδώ

Ο ηθοποιός είχε κάνει πριν από μερικές μέρες τις βιοψίες για καρκίνο του δέρματος και ανέβασε τα αποτελέσματα μέσω story.

«Βγήκαν τα αποτελέσματα από τις βιοψίες. ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Την αισθάνθηκα. Και (ευχαριστώ) και τα ΜΜΕ που βοήθησαν για να κυκλοφορήσει αυτό το σημαντικό μήνυμα. Σας παρακαλώ να χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας (ανεξαρτήτου εποχής)» έγραψε ο ηθοποιός.


[There are no radio stations in the database]