ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος στην Ανατολική Αττική ο Αντώναρος

10 Απριλίου 2023

Υποψήφιος στην Ανατολική Αττική και επίσημα πλέον ο Ευάγγελος Αντώναρος στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, των οποίων η πλήρης σύνθεση εγκρίθηκε από την Κεντρική Επιτροπή στη χθεσινή της συνεδρίαση.

Η συμμετοχή του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή συζητείτο έντονα το τελευταίο διάστημα, όπως και άλλων κεντροδεξιών προσώπων που προέρχονται από το κόμμα της ΝΔ και αποχώρησαν λόγω του «νεοφιλελεύθερου» μοντέλου που ασκεί η ηγεσία της υπό το κ. Μητσοτάκη.
Τελικά το «εισιτήριο» καθόδου στις εκλογές πήρε μόνο ο κ.Αντώναρος, στην Ανατολική Αττική, επιβεβαιώνοντας την προσέγγιση των τελευταίων μηνών.

Επίσης, στο ψηφοδέλτιο της Δυτικής Αθήνας επιστρέφει ο προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος είχε εκλεγεί και στις εκλογές του 2019 ωστόσο έχασε την έδρα του στο Εκλογοδικείο την οποία κέρδισε ο Παναγιώτης Κουρουπλής.

Όπως αναμενόταν, στο ψηφοδέλτιο Χανίων εντάχθηκε, κανονικά, ο Παύλος Πολάκης, μετά την εσωκομματική περιπέτεια και την παρολίγον μη συμμετοχή του στις εκλογές.


[There are no radio stations in the database]