Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Μπίρος

10 Απριλίου 2023

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Μπίρος. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κάκια Ιγερινού.

Η σεναριογράφος δημοσίευσε φωτογραφία του ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών και στη λεζάντα έγραψε: «Μεγάλη Δευτέρα 2023 αποχαιρετούμε με οδύνη τον πολυαγαπημενο φίλο και συνεργάτη Χρήστο Μπίρο».

Δείτε την ανάρτηση της σεναριογράφου εδώ

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Χρήστος Μπίρος γεννήθηκε στην Εράτυρα Κοζάνης στις 5 Φεβρουαρίου 1950 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Μακεδονικού Ωδείου Θεσσαλονίκης. Ήταν παντρεμένος με την κτηνίατρο Ρέα Παταλίδου με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Κατερίνα.

Από το 1977 ζούσε στην Αθήνα και διακρίθηκε στο κλασικό και το νεότερο θέατρο ερμηνεύοντας με την ίδια επιτυχία ρόλους δραματικούς, κωμικούς, αλλά και αρχαίου δράματος.

Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα στον χώρο της υποκριτικής, ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης του αείμνηστου Μίνου Βολανάκη. Ο Χρήστος Μπίρος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τη σειρά του Mega «Περί ανέμων και υδάτων» το 2000.


[There are no radio stations in the database]