Η γοητεία του Citroen C3

7 Απριλίου 2023

Το ανανεωμένο Citroen C3 είναι τρανό παράδειγμα της ξεχωριστής προσέγγισης της εταιρείας. Από όποια πλευρά κι αν κοιτάξεις το C3 σου φτιάχνει τη διάθεση με το παιχνιδιάρικο και κομψό παρουσιαστικό του. Οι μεγάλες καμπύλες, τα υπερυψωμένα φωτιστικά σώματα και οι στιλάτοι προφυλακτήρες δημιουργούν ένα εκφραστικό αποτέλεσμα το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν.

H αυξημένη απόστασή του από το έδαφος και γενικά το «ψηλό» του στυλ, εξασφαλίζουν και έναν περιπετειώδη χαρακτήρα που το κάνουν να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα supermini της κατηγορίας. Το ίδιο ευχάριστο είναι και το εσωτερικό του C3 το οποίο ξεχειλίζει από άνεση και σχεδιαστικές καινοτομίες. Ένα από τα στοιχεία που θα εκτιμήσει δεόντως ο οδηγός στο Citroen C3 είναι η δυνατότητα εξατομίκευσης που προσφέρει η γαλλική μάρκα.

Οι επιλογές σε χρωματισμούς και εξοπλισμό είναι τόσες πολλές που ακόμα και μια γυναίκα θα σαστίσει. Πιο συγκεκριμένα, το νέο C3 έρχεται με 7 διαφορετικούς χρωματισμούς, 4 διαφορετικές επιλογές χρώματος οροφής, 4 επιλογές χρωματικών διακοσμητικών, 3 αυτοκόλλητα οροφής, 3 μοτίβα εσωτερικής διαμόρφωσης και νέες ζάντες αλουμινίου. Συνολικά οι συνδυασμοί εξατομίκευσης είναι 97.

Στους κινητήρες, η Citroen προσφέρει το νέο C3 με τον εξαιρετικό βενζινοκινητήρα 1.2 PureTech των 83 και των 110 ίππων και τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 BlueHDi των 100 ίππων. Όλα τα μηχανικά σύνολα είναι αποδοτικά και πολύ οικονομικά. Ανάλογα με την έκδοση συνδυάζονται και με το δοκιμασμένο EAT6 αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που κάνει η ζωή της γυναίκας στην καθημερινότητα ακόμη πιο εύκολη.


[There are no radio stations in the database]