Δ. Κατσικάρης και Σ. Μεθενίτης για σύμπραξη αυτοδιοικητικών από τη βάση και όχι από τις κορυφές των κομμάτων

5 Απριλίου 2023

Ένα σημαντικό βήμα για ουσιαστική αλλαγή στην Περιφέρεια Αττικής χαρακτήρισαν δύο κορυφαία αυτοδιοικητικά στελέχη την εκδήλωση σύμπραξης όλων των δημοκρατικών δυνάμεων στο θέατρο «Άλσος» την περασμένη Κυριακή (2/4/23).

Ο περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά και πρ. αντιπεριφερειάρχης με τη διοίκηση Σγουρού Δημήτρης Κατσικάρης και ο συνάδελφός του της Ανατ. Αττικής και τ. δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης σε συνεντεύξεις που παραχώρησαν στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr, αναφέρθηκαν στο «δια ταύτα» της εκδήλωσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, οι κ.κ. Κατσικάρης και Μεθενίτης έκαναν σαφή την πρόθεση στελεχών τα οποία προέρχονται τόσο από την παράταξη Σγουρού όσο και από αυτές της κας Δούρου και του κ. Πατούλη να συμπράξουν με στόχο να επανέλθει, όπως χαρακτηριστικά ελέχθη η δημοκρατική κανονικότητα στην Περιφέρεια Αττικής.

Παράλληλα αναφέρθηκαν και οι δύο στα πεπραγμένα της διοίκησης Πατούλη αλλά και σε όσα έχουν καταλογιστεί στη διοίκηση Δούρου.

Υπογράμμισαν δε ότι οι αυτοδιοικητικοί που προέρχονται από τις δύο παραπάνω παρατάξεις στόχο έχουν την κάθοδο στους περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας η οποία ξεκινά από τη βάση και όχι από κομματικές επιταγές.

Ακούστε παρακάτω τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που παραχώρησαν στον planetwebradio.gr, οι Δημήτρης Κατσικάρης και Σωτήρης Μεθενίτης:


[There are no radio stations in the database]