iPhone 15: Η εξαιρετικά βολική έκπληξη που σας επιφυλάσσει

4 Απριλίου 2023

Η ολοκαίνουργια σειρά της Apple, iPhone 14 εκτός από τα μοναδικά της νέα features, «έκρυβε» – τουλάχιστον για τις ΗΠΑ – και μια απρόσμενη αλλαγή. Τα μοντέλα της εταιρείας κυκλοφόρησαν χωρίς SIM card tray, αλλά μόνο με eSIM, γεγονός που μας προϊδεάζει για τις επικείμενες αλλαγές που θα έρθουν με το iPhone 15 και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Σύμφωνα με φήμες και πηγές προσκείμενες στην εταιρεία, οι πρώτες αλλαγές θα ξεκινήσουν από την Γαλλία, όπου θα τα iPhone 15 θα κυκλοφορήσουν μόνο με eSIM εκδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι τα κινητά θα λειτουργούν με eSIM για την συνδεσιμότητα της κινητής τηλεφωνίας.

iphone

Τέλος η SIM στα iPhone 15;

Εάν αυτό συμβεί πραγματικά, αυτό σημαίνει ότι μετά την Γαλλία θα ακολουθήσουν και μερικές ακόμα ευρωπαϊκές χώρες.

Αυτό διότι η εταιρεία κολοσσός πουλάει συνήθως το ίδιος iPhone μοντέλο στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι ότι το iPhone 14 Pro μοντέλο A2890 που πωλείται στη Γαλλία, πωλείται επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Πολωνία, Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία όπως και άλλες χώρες.

Τι είναι η νέα eSIM;

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, τα iPhone 14 στις ΗΠΑ εκδόθηκαν με eSIM, μια ψηφιακή δηλαδή SIM που επιτρέπει στους χρήστες των κινητών να ενεργοποιούν ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας και σύνδεσης, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν την φυσική κάρτα nano-SIM.

Για να υποστηρίξει την συγκεκριμένη ψηφιακή λειτουργία, η Apple διαθέτει ένα έγγραφο υποστήριξης που περιλαμβάνει μια λίστα παροχών δικτύων που υποστηρίζουν την τεχνολογία eSIM σε ολόκληρο τον κόσμο.


[There are no radio stations in the database]