Ρένα Κουμιώτη: Σήμερα στις 13:00 η κηδεία στο Α΄ Νεκροταφείο

4 Απριλίου 2023

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα Τρίτη (04/04) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στην Ρένα Κουμιώτη, την τραγουδίστρια του νέου κύματος που άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας (03/04)

Στις 13:00 θα τελεστεί η κηδεία από τον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπως ανακοίνωσε ο γιος της, Αλέξανδρος Πόζιος.

«Το τελευταίο χειροκρότημα και το στερνό αντίο στην αγαπημένη μου μητέρα Ρένα Κουμιώτη αύριο (σ.σ. σήμερα Τρίτη) στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών στη 1μμ. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του κοιμητηρίου. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τα συλλυπητήρια μηνύματα. Αλέξανδρος Πόζιος» έγραψε ο γιος της Ρένας Κουμιώτη.

H είδηση του θανάτου της Ρένας Κουμιώτη σε ηλικία 81 ετών ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα της στο Facebook: «H Ρένα Κουμιώτη δεν είναι πια μαζί μας. “Εφυγε” σήμερα ξημερώνοντας Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 ύστερα από δύο μήνες προσωπικής μάχης με τη ζωή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια όμως θα ζει πάντα ανάμεσά μας με τα τραγούδια της . Οσοι είχαμε τη μέγιστη τιμή, να τη ζήσουμε από κοντά , γνωρίσαμε το ήθος , την ψυχή, την σεμνότητα και την αξιοπρέπειά της . Μια μεγάλη κυρία “εφυγε” αλλά θα είναι πάντα εδώ..Δεν σταματούν έτσι του ρολογιού οι δείκτες..»

Η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και από τον περασμένο Νοέμβριο διέμενε στο Γηροκομείο Αθηνών. Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου, έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος γιος της, Νίκος Σαββίδης, από ανακοπή καρδιάς. Εκείνη δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του, καθώς οι δυνατές συγκινήσεις δεν της επέτρεπαν να γνωρίζει για την απώλεια του.


[There are no radio stations in the database]