Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έχουμε 5 – 6 περιστατικά εκφοβισμού μετά την τελευταία κατάθεση»

4 Απριλίου 2023

Πέντε με έξι περιστατικά εκφοβισμού έχουν συμβεί σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας, όπως αποκάλυψε η θεία της, με αφορμή την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε το κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη βρισκόταν μόνη της στο σπίτι, όπου μένει με τη θεία της, εκτός Αθηνών, όταν άκουσε θόρυβο στην πόρτα. Άνοιξε, νομίζοντας ότι ήταν γάτα και τότε ένας άνδρας προσπάθησε να μπει στο σπίτι. Εκείνη, έσπρωξε την πόρτα, για να τον εμποδίσει και τότε αυτός την μαχαίρωσε στο χέρι.

«Είναι χτυπημένο στο χέρι με μαχαίρι. Είχαμε και με τον μικρό το Σάββατο έναν εκφοβισμό. Μας σπάσανε το τζάμι με κοτρόνα και ήταν ένας πίσω από ένα δέντρο. Έχουμε 5-6 περιστατικά μετά την τελευταία κατάθεση», δήλωσε η θεία της 12χρονης στο STAR.

Σύμφωνα με τις δικηγόρους της οικογένειας, κυρίες Ταραχοπούλου και Λεγάκη, άγνωστος άνδρας με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμένα τα παπούτσια του με ποδόμακτρα, προσπάθησε να μπει από την πόρτα. Η μικρή την έσπρωξε αλλά αυτός πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς το στο χέρι. Η 12χρονη φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δύο δικηγόροι, έκαναν γνωστό ότι πριν από δύο ημέρες, τη στιγμή που ο μικρός αδελφός της 12χρονης βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου τους» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.


[There are no radio stations in the database]