Σοκ: 22χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον ξάδερφό της σε τουαλέτα νυχτερινού κλαμπ

3 Απριλίου 2023

Σε μια σοκαριστική καταγγελία για βιασμό από τον ίδιο της τον ξάδερφο, μέσα σε τουαλέτες νυχτερινού κλαμπ, προχώρησε μια 22χρονη.

Η καταγγέλουσα, δεν φαίνεται να θυμάται επακριβώς τι συνέβη, με την αστυνομία να αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον 26χρονο άνδρα, στη Θεσσαλονίκη.

Η 22χρονη μετέβη στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής και όπως είπε στους αστυνομικούς, «είχαμε πάει με τον ξάδερφό μου σε κλάμπ στην πλατεία Μοριχόβου το βράδυ του Σαββάτου. Κάποια στιγμή τα ξημερώματα πήγαμε στην τουαλέτα και χωρίς να το αντιληφθώ σήκωσε τη φούστα και με βίασε».

Μάλιστα η 22χρονη ανέφερε πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και «δεν θυμόταν επακριβώς τα γεγονότα» όπως είπε.

Παράλληλα διαπίστωσε όταν πλέον ξύπνησε στο διαμέρισμά της, «έντονο πόνο στα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό» και τότε αντιλήφθηκε ότι την βίασε ο ξάδερφός της. Ήδη διορίστηκε πραγματογνώμονας για την εξέταση της 22χρονης, ενώ θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Παράλληλα παρέδωσε τα ρούχα που φορούσε για εξέταση, ενώ έδωσε και ούρα και αίμα. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 26χρονο στο πλαίσιο του αυτοφώρου.


[There are no radio stations in the database]