«Ασφαλείς επιχειρήσεις με περιπολίες security»

3 Απριλίου 2023

Συχνά αρκετές επιχειρήσεις και εταιρείες έρχονται αντιμέτωπες με αναπάντεχα περιστατικά ασφαλείας, είτε αυτό είναι μια κλοπή, ένα κακούργημα ή/και ακόμα και ένα έγκλημα ενάντια σε κάποιον υπάλληλο της εταιρείας. Ορισμένες επιχειρήσεις, όπως τράπεζες, εργοστάσια, καταστήματα, εταιρείες, ακόμη και σπίτια, μπορεί να αποτελούν μεγαλύτερο στόχο για κάποιους εγκληματίες.

Ένα σύστημα που χρησιμοποιείται προκειμένου να βοηθήσει τις εταιρείες και τους οργανισμούς είναι να οργανώσουν και να εκτελέσουν επιτυχώς περιπολίες και φυλάξεις χώρων στις υποδομές που καλούνται να προστατεύουν, διασφαλίζοντας ότι το προσωπικό φύλαξης θα εκτελεί τα καθήκοντά του βάσει προκαθορισμένου προγράμματος και χρονικών ορίων.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία συστημάτων διαχείρισης φυλάξεων, τα οποία, όμως, μπορούν τελικά να χωριστούν σε δύο βασικές κατηγορίες: Παραδοσιακά συστήματα που βασίζονται στην χρήση μιας “guard tour” συσκευής και cloud συστήματα, που βασίζονται στη σύγχρονη τεχνολογία των smartphones και την cloud υποδομή.

Τα συστήματα διαχείρισης φυλάξεων και οργάνωσης περιπολιών αποτελούν μία έξυπνη μέθοδο ελέγχου και καταγραφής της ώρας κατά την οποία ο φύλακας εκτελεί τα καθήκοντά του. Τα σημεία ελέγχου μπορεί να είναι τοποθετημένα σε διάφορες θέσεις, συνήθως σε κτίρια ή σε άλλες θέσεις απομακρυσμένων περιοχών. Είναι ιδιαίτερα σημαντικά, διότι βοηθούν τους Υπεύθυνους Διαχείρισης περιπολιών να αναγνωρίσουν πότε ακριβώς ο φύλακας περνάει από μια συγκεκριμένη περιοχή.

Οι φύλακες με τη σειρά τους μπορούν μέσω ενός τέτοιου συστήματος να σκανάρουν σημεία ελέγχου, να στείλουν SOS ειδοποιήσεις, να καταγράψουν συμβάντα στην περιοχή και τελικά να αποστείλουν χρήσιμες αναφορές στο προσωπικό ασφαλείας, στο Κέντρο Ελέγχου και απευθείας στους ιδιοκτήτες που ανήκουν οι υπό προστασία υποδομές.

Η εφαρμογή ενός online συστήματος διαχείρισης φυλάξεων και παρακολούθησης περιπολιών βοηθάει τις επιχειρήσεις να ελέγχουν ακριβώς τις δραστηριότητες του προσωπικού τους, καθώς και να διαχειρίζονται τις υποδομές τους ακόμη πιο αποτελεσματικά, παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλειας προστιθέμενης αξίας. Επομένως, πολλοί τομείς επιχειρήσεων μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση ενός τέτοιου συστήματος.

Η εταιρεία ISM SECURITY Α.Ε. επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των συνεργατών τους όσον αφορά τις σύγχρονες διαδικασίες σωματοφυλακής, την προστασία υψηλών προσώπων (VIP), την ασφάλεια μετακινήσεων, τις χρηματαποστολές, την φύλαξη επαγγελματικών χώρων και εκδηλώσεων, καθώς και τις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνων.


[There are no radio stations in the database]