«Το σκάνδαλο του αιώνα»: Οργή στην ΑΕΚ για το γκολ του Άμραμπατ στο 7′ που δεν μέτρησε!

2 Απριλίου 2023

Διαιτητική απόφαση, που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί, με το… καλησπέρα, βάζει φωτιά στο ντέρμπι «δικεφάλων» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Μόλις στο 7′, ο Πινέδα βγήκε στην κόντρα και έσπασε στον Άμραμπατ, ο οποίος σκόραρε ολομόναχος. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, ωστόσο, ο ελίτ Λευκορώσος Κουλμπάκοφ, ακύρωσε το τέρμα, προκαλώντας την οργή των ανθρώπων της «Ένωσης»! Ουδείς ακόμη γνωρίζει τι ακριβώς έχει δώσει ο ρέφερι του ματς. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει οφσάιντ, αφού η μπάλα γύρισε από παίκτη του ΠΑΟΚ στον Πινέδα και μένει να δούμε αν υπάρχει φάουλ ή κάτι άλλο, αλλά και πότε σφύριξε ο Κουλμπάκοφ.

Σε κάθε περίπτωση, στην ΑΕΚ βράζουν με την απόφαση του Λευκορώσου. Μετά την ακύρωση του γκολ είχαμε, δε, μεγάλη ένταση μεταξύ των πάγκων, για να ακολουθήσουν δύο αναρτήσεις των «κιτρινόμαυρων» στο Twitter, αλλά και θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας, Τάσου Τσατάλη.

Στην πρώτη ανάρτησή της η ΑΕΚ γράφει: «Απίστευτο! Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα που καταλήγει σε αντεπίθεση και γκολ του Άμραμπατ, ο διαιτητής το ακυρώνει χωρίς να ξέρει κανείς γιατί. Το σκάνδαλο του αιώνα».

Στη δεύτερη αναφέρει: «Η συνέχεια του ματς της Τούμπας μετά από αυτό που είδαμε, προκαλεί τη νοημοσύνη όσων το παρακολουθούν. Έχουμε ζήσει την μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Είναι κωμικοτραγικό απλά…».

Και ο Τσατάλης σημειώνει: «Ο Κουλμπάκοφ έδωσε τέλος σε κάθε έννοια ποδοσφαίρου, σε κάθε κουβέντα για μπάλα, πρόκειται για το σφαγείο του αιώνα. Είναι ντροπή να βλέπουμε αυτό το ματς μετά τη φαρσοκωμωδία στο γκολ του Άμραμπατ».


[There are no radio stations in the database]