Ντιλέτα Λεότα: Η πρώτη φωτογραφία της αθλητικογράφου με φουσκωμένη κοιλιά

29 Μαρτίου 2023

Γονείς θα γίνουν η Ντιλέτα Λεότα και ο Λόρις Κάριους της Νιούκαστλ, όπως έκαναν γνωστό μέσα από ανάρτησή τους στα social media.

Μία μέρα μετά, το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαρτίου, η Ιταλίδα αθλητικογράφος ανάρτησε και την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της.

Πηγή: Internet

Φορώντας ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό, η 31χρονη ποζάρει σε μία παραλία και δείχνει την κοιλιά της, όπως είναι αυτή τη στιγμή, που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφει: «Πρώτες διακοπές μαζί».

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της δημοσίευσής της, η εγκυμονούσα δημοσιογράφος απέσπασε πάνω από 200 χιλιάδες likes, την ίδια στιγμή που το προφίλ της μετρά 8,6 εκατομμύρια ακολούθους.

Δείτε την ανάρτηση της Ντιλέτα Λεότα εδώ

Το βίντεο με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Ιταλίδα αθλητικογράφος ανακοίνωσε μαζί με τον σύντροφό της, Λόρις Κάριους, ότι είναι έγκυος μέσα από ένα βίντεο με τους δυο τους να είναι αγκαλιασμένοι.

«Πρέπει να σας πούμε κάτι… αλλά το ξέρετε ήδη; Ας εκραγούμε από χαρά! Εμείς και η κοιλιά μου. Σύντομα θα είμαστε τρεις» έγραψαν στην ανάρτησή τους.

Η Λεότα και ο Γερμανός τερματοφύλακας της Νιούκαστλ που ανήκε για χρόνια στη Λίβερπουλ είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2022 και τα Χριστούγεννα η Ιταλίδα τον πήγε στην Σικελία για να τον γνωρίσει στους γονείς της.

Πάντως δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη ότι έχουν αρραβωνιαστεί ή ημερομηνία γάμου.

Από την αρχή δεν έκρυψαν την σχέση τους και οι παπαράτσι τους τράβηξαν σε προσωπικές στιγμές στο Λονδίνο αλλά και στο Μαϊάμι. Εκείνη είναι 31 ετών και εκείνος είναι δύο χρόνια μικρότερός της.

Το ζευγάρι λόγω της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων δεν έχει υποχρεώσεις αυτή την περίοδο και ταξίδεψαν μαζί σε ξωτικό μέρος όπου και αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την εγκυμοσύνη.

Στο παρελθόν η ξανθιά παρουσιάστρια από την Σικελία είχε σχέση με τον πρώην επιθετικό της Γιουβέντους Μικέλε Παολούτσι, ο οποίος είχε παίξει δανεικός στην Κατάνια το 2008.

Στη συνέχεια η Λεότα πέρασε από το ποδόσφαιρο στην πυγμαχία και αρραβωνιάστηκε τον Ντανιέλε Σκαρντίνα και από εκεί στις τουρκικές σειρές, με τον «Φτερωτό θεό» Τζαν Γιαμάν να φτάνει σε σημείο να της κάνει πρόταση γάμου με δαχτυλίδι 40.000 ευρώ, όμως να μην ακούει το «ναι».

Από την άλλη ο Λόρις Κάριους είχε σχέση για αρκετό καιρό με τη συμπατριώτισσα του Σοφία Τομάλα. Ωστόσο η σχέση τους διακόπηκε το 2021 όταν η Γερμανίδα ηθοποιός είδε φωτογραφίες του αγαπημένου της μαζί με μια μελαχρινή γυναίκα σε σκάφος στη Μύκονο.

Η Σοφία Τομάλα είναι εδώ και καιρό το κορίτσι του τενίστα Αλεξάντερ Ζβέρεφ.


[There are no radio stations in the database]