Λαγονήσι: Κάμερες κατέγραψαν τον δράστη να φεύγει με μαύρο τζιπ δευτερόλεπτα μετά τον πυροβολισμό

27 Μαρτίου 2023

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε το βράδυ της Παρασκευής κατά δύο 16χρονων στο Λαγονήσι, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ένα εκ των δύο στο πόδι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη με τον 16χρονο τραυματία να νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Πηγή: Internet

Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν ασαφή, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να εξετάζουν διάφορα σενάρια.

Εξετάζουν τις κάμερες

Συγγενείς των παιδιών τόνισαν ότι ο δράστης, αφού πυροβόλησε τον 16χρονο, τον έπιασε από τον ώμο και προσπάθησε να τον βάλει με τη βία στο τζιπ.

Οι Αρχές εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας των σπιτιών της περιοχής οι οποίες έχουν καταγράψει το μαύρο τζιπ δευτερόλεπτα μετά την επίθεση να αναπτύσσει ταχύτητα και να χάνεται από την περιοχή, σύμφωνα με το Mega.

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία για την υπόθεση έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας νωρίτερα στο Action 24.

Όπως τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης τα παιδιά στην παρέα ήταν τέσσερα και όχι δύο, ενώ ανέφερε ότι έκαναν γκράφιτι σε τοίχο εγκαταλελειμμένου σπιτιού, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Φορούσαν κουκούλες και χειρουργικές μάσκες στο πρόσωπο. Κάποια στιγμή τα δύο παιδιά της παρέας έφυγαν και έμειναν οι δύο.

Ο 16χρονος που φέρει διαμπερές τραύμα είναι καλύτερα και τη Δευτέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.


[There are no radio stations in the database]