Απίστευτο! Στον Σταθμό Δεκελείας δεν υπάρχει καν σταθμάρχης – Οι επιβάτες καλούνται να προμηθευτούν τα εισιτήρια από ψησταριά!

27 Μαρτίου 2023

Απίστευτο και όμως ελληνικό αυτό που συμβαίνει στον Σταθμό Δεκελείας, που όχι μόνο δεν υπάρχει σταθμάρχης αλλά οι επιβάτες καλούνται να προμηθευτούν τα εισιτήρια από ψησταριά!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega στον ενδιάμεσο σταθμό της Δεκελείας, που εκτελεί το δρομολόγιο προαστιακού Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα χαρακτηριστικό είναι ότι δεν υπάρχει σταθμάρχης.

πηγή social media

Το δρομολόγιο εξυπηρετεί περιοχές Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Βαρυμπόμπη για όσους θέλουν να μεταβούν στο κέντρο της Αθήνας ή στην Χαλκίδα.

Ωστόσο, αν κάποιος θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο, μπορούν να το κάνουν μόνο από μία ψησταριά-καφετέρια, που βρίσκεται στην περιοχή.

Μάλιστα, στον σταθμό δεν υπάρχει έλεγχος αλλά ούτε κάποιος υπάλληλος του ΟΣΕ ώστε να επιβλέπει τη λειτουργία του σταθμού.

Ο συγκεκριμένος σταθμός έχει 12 δρομολόγια την ημέρα, ενώ πλήθος κόσμου εξυπηρετείται καθημερινά από τις 5 το πρωί έως τις 12 το βράδυ


[There are no radio stations in the database]