ΟΣΕ: Αναβάλλεται το αυριανό δρομολόγιο του προαστιακού προς Κιάτο

26 Μαρτίου 2023

Στην αναβολή του αυριανού προγραμματισμένου δρομολογίου του προαστιακού Αθήνα προς Κιάτο προχωρά ο ΟΣΕ, καθώς όπως αναφέρεται δεν πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις ασφάλειας στις σήραγγες όπως εκείνη της «Κακιάς Σκάλας». Στη σήραγγα υπάρχουν προβλήματα, συγκεκριμένα, στο κομμάτι του εξαερισμού και της πυρασφάλειας.

Οπως αναφέρει το «Open» από την «Κακιά Σκάλα» μέχρι και τις Αφίδνες δεν παρατηρήθηκε κανένα συνεργείο να εκτελεί τα έργα επιδιόρθωσης που προβλέπονται. Στο ίδιο ρεπορτάζ παρατηρήθηκε ένα συνεργείο του ΟΣΕ στον σταθμό «Κάτω Αχαρναί» να αλλάζει απλά μία λάμπα στην πεζογέφυρα, η οποία και είχε «καεί».

Μέσα στις σήραγγες της «Κακιάς Σκάλας» που είναι προγραμματισμένα τα δρομολόγια για Κιάτο δεν εκτελείται καμία εργασία για τις επιδιορθώσεις, με αποτέλεσμα να μείνει η σήραγγα χωρίς εξαερισμό, αλλά και χωρίς πυρασφάλεια. Παρόλο που έχουν επισημανθεί οι ελλείψεις και τα «κενά σημεία», τα συνεργεία του ΟΣΕ τις έχουν καταγράψει, αλλά δεν έχουν θέσει ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ολοκληρωθούν.


[There are no radio stations in the database]