Στέλιος Κουδουνάρης για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά μου έκλεισε το στόμα»

25 Μαρτίου 2023

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρίσκεται για ακόμη μία φορά στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» και σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για το τηλεοπτικό πρότζεκτ, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και τις παίκτριες.

Ο σχεδιαστής μόδας δήλωσε στο Hello! για το «My Style Rocks»: «Είναι πολύ ευχάριστη διότι αγαπώ αυτό το πρότζεκτ. Μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε μαζί».

Πηγή: Internet

Όσο για την παρουσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην επιτροπή και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το ρόλο της είπε:

335832081_6057242534354126_4137322854268199841_n

«Θεωρώ πως η Ηλιάνα είναι πολύ to the point. Στην αρχή είχα σκεφτεί ότι μπορεί να μην ήταν επαρκής για να κρίνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου έκλεισε το στόμα. Ξέρει πολλά για τη σύγχρονη μόδα, το πώς ντύνεται ο κόσμος στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και το πώς προβάλλονται όλα αυτά στα social media. Αυτό αφορά τη γενιά της και κάτω, παρότι δεν απέχουμε πολύ ηλικιακά. Είναι όμως πολύ κοντά στα κορίτσια. Μιλούν την ίδια γλώσσα, και γι’ αυτό ορισμένες φορές φαίνεται πιο σκληρή, αλλά δεν είναι. Άλλωστε και τα κορίτσια είναι πιο σκληρά φέτος».

Για τη σκληρή κριτική που δέχονται οι διαγωνιζόμενες, σχολίασε:

«Ένας από τους λόγους που επιλέχθηκαν είναι σίγουρα οι εκρηκτικοί χαρακτήρες τους. Ένα συστατικό της εκπομπής είναι οι έντονες προσωπικότητες καθώς αυτή η ένταση αποτυπώνεται και στα ρούχα. Ωστόσο, επειδή το Μγ style rocks αντικατοπτρίζει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ: Είναι η κοινωνία έτσι; Είναι ο κόσμος έτσι μετά |ην COVID εποχή; Είναι όλοι στα κόκκινα και τώρα το καταλαβαίνουμε εγώ και οι θεατές που βλέπουν αυτά τα κορίτσια μαντρωμένα σε ένα πλατό ή μόνο οι συγκεκριμένες κοπέλες; Δεν είμαι σίγουρος».


[There are no radio stations in the database]