Στέλιος Πέτσας: “Αυτογκόλ η δήλωση Ανδρουλάκη – Πριμοδοτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη” (βίντεο)

24 Μαρτίου 2023

Αυτογκόλ χαρακτήρισε τη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι «δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί κανέναν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ενός κόμματος που έχει αφήσει τέτοιο αποτύπωμα στην κοινωνία, που θα μπορούσε να λέει κάτι τέτοιο. Ψαρεύει σε θολά νερά, για να δει αν υπάρχει κάποιος καταλληλότερος από τον ίδιο τον αρχηγό του».

Μάλιστα, ο Στέλιος Πέτσας πρόσθεσε: «Ένας κόσμος, όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ με αντιΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριστικά από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ψήφισε Μητσοτάκη του 2019. Τώρα βλέποντας τις πολιτικά εξωφρενικές θέσεις του κ. Ανδρουλάκη θα εμπιστευτεί αυτόν που μπορεί να προσφέρει σταθερότητα, κι αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Ο κ. Πέτσας προέβλεψε ότι αυτό θα φανεί στις επόμενες δημοσκοπήσεις, καθώς πρόκειται για μια πολιτικά αδιανόητη δήλωση που θα ενισχύσει την πόλωση. «Δεν βλέπουμε κάτι σοβαρό σε αυτή την πρόταση» πρόσθεσε και είπε ότι «δεν θα μπούμε στο μυαλό του κ. Ανδρουλάκη και δεν θα κάνουμε εικασίες για πρόσωπα. Δεν νομίζω ότι είναι σε κάποια θέση να αποκαλύψει κάποιο πρόσωπο».

Συνεχίζοντας ότι αυτή η στάση δείχνει πρόβλημα πολιτικής κατεύθυνσης στη λογική ότι ‘δεν θέλω Μητσοτάκη και Τσίπα για πρωθυπουργό’. Όμως δεν λέει μόνο για τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη, λέει και για τον Βαρουφάκη, δεν νομίζω ότι πολιτικά στάση που μπορεί να οδηγήσει κάπου, αλλά θα φθίνει κι άλλο το ΠΑΣΟΚ».


[There are no radio stations in the database]