Ράλιτι σόου το Μενίδι – Έκανε πρόταση σε πρώην παίκτη του Survivor ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός

24 Μαρτίου 2023

Στον πολύ συμπαθή στην τοπική κοινωνία του Μενιδίου και πρώην παίκτη του Survivor Κώστα Παπαδόπουλο, φαίνεται πως έκανε πρόταση για να κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο νυν Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, δίνοντας έτσι μια νότα ριάλιτι σόου στην παράταξη του και τον Δήμο.

  • Κώστας Παπαδόπουλος: Ο δήμος δεν απέχει και πολύ από το Survivor

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor All Star είχε εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο χωρίς να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του, ενώ σε συνέντευξή που παραχώρησε στη συνέχεια είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ένιωθε ανεπιθύμητος στην ομάδα του.

Πλέον, ο Κώστας Παπαδόπουλος φαίνεται πως έχει αφήσει όλα αυτά πίσω του, και μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» αποκάλυψε τα νέα του βήματα, στον χώρο της πολιτικής.

Όπως εξήγησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αχαρνών.

«Ο δήμος δεν απέχει και πολύ από το Survivor. Από το συμβούλιο του νησιού πας στο συμβούλιο του δήμου, η προσφορά στην καλύβα σου είναι η προσφορά στην κοινωνία. Τιμή μου που μου έκανε την πρόταση ο δήμαρχος. Είχαμε συζητήσει και στο παρελθόν να κατέβω για δημοτικός σύμβουλος και είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην παράταξη. Είναι ένας δήμος που θέλει στήριξη, μακάρι να μου δοθεί η δυνατότητα να μπορέσω να βοηθήσω. Το όραμά μου είναι η προσφορά, θέλω να βοηθήσω τους συμπολίτες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor All Star αναφέρθηκε και στην επιθυμία του πρώην συμπαίκτη του, Σπύρου Μαρτίκα, να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ αποκάλυψε πως αντίστοιχες βλέψεις έχει και η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη.

«Δεν έχω πολλούς haters, αλλά η κάθε κίνηση και δράση φυσικά θα δημιουργήσει και haters, αλλά και αυτούς που θα σε αγαπήσουν» σχολίασε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κώστας Παπαδόπουλος, αναφορικά με το αν περιμένει ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Δήμαρχος Αχαρνών είχε κάνει guest στο Survivor κατά το παρελθόν, όταν σε ένα επεισόδιο χωρίς αγώνισμα ασυλίας με τους παίκτες να αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας είχαν την ευκαιρία να δεχθούν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Εκεί, στα μηνύματα των φίλων που δέχτηκαν οι παίχτες βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, που έστειλε τις ευχές  του στον Κώστα Παπαδόπουλου.

Ο δήμαρχος του τόνισε :

«Φίλε Κώστα, συνέχισε δυνατά. Εκπροσωπείς την πόλης μας, της Αχαρνές, με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί σε κάθε ευκαιρία τις αξίες που πρέπει να μαθαίνουν όλοι. Με ήθος, αξιοπρέπεια και σθένος θα τα καταφέρεις. Κάθε σου αγώνας είναι μια απόδειξη πως δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ. Τι καλύτερο μάθημα για τα παιδιά σου και για όλους εμάς.»

Στο παρελθόν ο Κώστας Παπαδόπουλος, είχε ριχτεί στη μάχη της Αυτοδιοίκησης με τον πρώην δήμαρχο, Γιάννη Κασσαβό, όμως δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί.



[There are no radio stations in the database]