Ο Βαρουφάκης «βλέπει» αγκυλωτό σταυρό στη νέα φανέλα της Εθνικής: «Όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες…»

23 Μαρτίου 2023

Συζητήσεις και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, με τις εντάσεις να ξεφεύγουν από τα όρια των γηπέδων και να φτάνουν μέχρι την πολιτική και όσα αναφέρει ο…. Βαρουφάκης.

Ειδικότερα, το ΜέΡΑ25 πήρε επίσημα θέση για τη φανέλα της Εθνικής ομάδας τη χώρας μας, εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), Τάκη Μπαλτάκο.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν, αναφέρει ότι η φανέλα φέρει «αγκυλωτές απολήξεις» από τον «γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κύριο Μπαλτάκο», ενώ αφήνει αιχμές και για την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Σημειώνεται ότι Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν ανέλαβε χρέη εκπροσώπου Τύπου του κόμματος στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, καθώς ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Μιχάλης Κριθαρίδης θα κατέβει υποψήφιος με το ΜέΡΑ25 στην Α’ Θεσσαλονίκης στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25

«Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού…», έλεγε ο Τζίμης Πανούσης, συμπληρώνοντας πως «όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες». Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κ. Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις.

 Από τη μια η κυβέρνηση φέρνει ακραία αντιδημοκρατικές, επικίνδυνες τροπολογίες δήθεν για να αποκλείσει την παρουσία των ναζί στη Βουλή κι από την άλλη κάνει το παν για να τους κανονικοποιήσει στην κοινωνία…

πηγη Parapolitika.gr


[There are no radio stations in the database]