Θεσσαλονίκη: Ο γιος του απόστρατου προσπαθούσε με τους αστυνομικούς να σπάσει τα τζάμια του αυτοκινήτου

22 Μαρτίου 2023

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το περιστατικό στο Μελισσοχώρι στη Θεσσαλονίκη, όπου ο απόστρατος της Αεροπορίας εκτός από τα δίδυμα παιδιά που κατηγορείται ότι προσπάθησε να δολοφονήσει, έχει δύο ακόμα γιους, μεγαλύτερης ηλικίας, από προηγούμενο γάμο.

Άμεσα ενημερώθηκε για το περιστατικό ο ένας από τους δύο γιους του και έτρεξε στο σημείο όπου ο πατέρας του κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών παιδιά και άνοιξε την φιάλη υγραερίου.

Πηγή: Makthes.gr

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Makthes.gr, ο γιος του 62χρονου προσπαθούσε να σπάσει ο ίδιος τα τζάμια του αυτοκινήτου με ένα κράνος, καθώς έφτασε στο σημείο με δίκυκλο.

Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να σπάσουν το παρμπρίζ και να ξεκλειδώσουν τις πόρτες, το ένα παιδί το πήρε στα χέρια του ο αστυνομικός και το δεύτερο ο αδελφός τους.

Ο δεύτερος αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο, απομάκρυνε τον 62χρονο από το αυτοκίνητο για να τον αποτρέψει από κάθε πιθανή ενέργεια που ίσως προκαλούσε έκρηξη στο σημείο.

Ο απόστρατος της Αεροπορίας έλαβε προθεσμία και θα από ληφθεί αύριο το πρωί στον ανακριτή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης, παράνομη οπλοφορία και πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος εγκύου.

Τα δυο παιδιά νοσηλεύονται ακόμη στο Ιπποκράτειο και σήμερα οι γιατροί θα τα εξετάσουν εκ νέου για να κρίνουν πότε θα πάρουν εξιτήριο.


[There are no radio stations in the database]