Εντυπωσιακό διθέσιο από την BMW

22 Μαρτίου 2023

Η BMW τα τελευταία χρόνια έχει εμπλακεί χορηγικά με την ετήσια εκδήλωση Concorso d’Eleganza Villa d’Este στην Ιταλία και επιλέγει εκεί να μας δείχνει «τα νέα της».

Πηγή: Internet

Έτσι και φέτος, θα δούμε με πολύ ενδιαφέρον είναι η αλήθεια, ορισμένα πολύ «καυτά» νέα που έχει κρατήσει για την εκδήλωση που θα γίνει το Μάιο. Ως «teaser» για το τι να περιμένουμε, η BMW περιγράφει ένα «νέο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο M Performance που βασίζεται στη BMW Σειράς 7 με δίχρωμο αμάξωμα». Αυτό προφανώς θα είναι το θρυλούμενο i7 M70 που αναφέρθηκε στο ντεμπούτο της Σειράς 7 και i7 τον περασμένο Απρίλιο.



Ακόμα μια περίπτωση που αναφέρθηκε πως θα δώσει το παρόν εκεί, είναι «ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο BMW M», χωρίς άλλο στοιχείο για την περιγραφή του. Παράλληλα, μαζί με τα προαναφερθέντα θα φούμε και μια roadster ειδική κατασκευή. Εικάζουμε πως θα έχει να κάνει με κάποια διθέσια πρόταση, κάτι σαν πολύ βελτιωμένη εκδοχή της Ζ4- μια ανανεωμένη 328 Homage αν προτιμάτε, όπως αυτή των φωτογραφιών που είδαμε το 2011.

Για το συγκεκριμένο πρωότυπο, η BMW κάνει λόγο για «ένα κομψά σπορ μοντέλο, ιδιαίτερο φόρο τιμής στην οδήγηση για δύο». Με αυτά για «κυρίως πιάτο», δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε τα πλήρη αποκαλυπτήρια των νέων της BMW στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, που θα διαρκέσει από τις 19 έως τις 23 Μαΐου.


[There are no radio stations in the database]