Φαληρικός Όρμος: Σκληρά λόγια Ευθυμίου – Κάρναβου – Μεθενίτη για την καθυστέρηση της ανάπλασης

20 Μαρτίου 2023

Σε ευθεία αντιπαράθεση βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι δήμαρχοι Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας με τον περιφερειάρχη Αττικής καθώς βλέπουν το πολύπαθο έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου να εξελίσσεται σε… γεφύρι της Άρτας.

Το κοινό και ομόφωνο ψήφισμα των δημοτικών συμβουλίων των δύο περιοχών, προκάλεσε τον εκνευρισμό του κ. Πατούλη ο οποίος έσπευσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν με ένα εννιασέλιδο κείμενοι όπου προσπαθεί να αποδείξει ότι όλα βαίνουν καλώς.

Πηγή: Internet

Ο planetwebradio.gr έδωσε βήμα στους δύο δημάρχους, Ανδρέα Ευθυμίου (Μοσχάτου – Ταύρου) και Δημήτρη Κάρναβο (Καλλιθέας) καθώς και στον περιφερειακό σύμβουλο της παράταξης Σγουρού, Σωτήρη Μεθενίτη.

Και οι τρεις εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται το έργο θέτοντας, εκ νέου, ως όρο για να μην προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις την υποχρέωση το9υ περιφερειάρχη να ανακοινώσει το ακριβές χρονοδιάγραμμα δημοπράτησης της β’ φάσης έως και τις 31 Μαΐου του 2023.

Παράλληλα ετέθη για ακόμη μια φορά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τη δημιουργία ενός… βουνού μπάζων στον χώρο των έργων και τις συνέπειες που αυτό έχει ακόμη και για την υγεία των κατοίκων τόσο της Καλλιθέας όσο και του Μοσχάτου και του Ταύρου αλλά και των υπολοίπων γύρω περιοχών.

Οι κ.κ. Ευθυμίου, Κάρναβος και Μεθενίτης επέρριψαν σαφείς ευθύνες στον κ. Πατούλη για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της α’ φάσης του έργου.

Ακούστε παρακάτω τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις των τριών αυτοδιοικητικών στον planetwebradio.gr:


[There are no radio stations in the database]