Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή προς τη Βάρη – Αρκετές καθυστερήσεις

20 Μαρτίου 2023

Νωρίτερα σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος της Αγίας Μαρίνας με κατεύθυνση προς τη Βάρη, όταν συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στην ΕΡΤ, το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που ερχόταν από Αθήνα «έφυγε» στη στροφή και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Πηγή: Internet

Όπως είπε ο ίδιος μάρτυρας, από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί, στο χέρι μία γυναίκα και σοβαρότερα ένας άνδρας, ο οποίος εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να απεγκλωβιστεί.

Το ατύχημα συνέβη πριν τις σήραγγες του Καραμανλή με αποτέλεσμα στο σημείο να υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις μιας και λόγω ώρας υπάρχει αρκετή κίνηση.

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους

Σημαντικές καθυστερήσεις συναντούν οι οδηγοί στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και στη λεωφόρο Βάρης- Κορωπίου από τη Βούλα προς τη Σχολή Ευελπίδων.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου πριν τις τρύπες του Καραμανλή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα διεξάγεται πλέον κανονικά.

Ταλαιπωρία συναντούν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας οι οδηγοί στους δρόμους της Αθήνας και ειδικότερα στον Κηφισό.

Η κίνηση τώρα είναι αυξημένη και στα δύο ρεύματα. Στο ανοδικό από Λένορμαν έως Αχαρνών και στο καθοδικό από Αττική Οδό έως Αχαρνών.


[There are no radio stations in the database]