Εκτός εαυτού ο Χατζηνικολάου με Πολάκη: «Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Τι λες ρε άσχετε; Άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη!»

20 Μαρτίου 2023

Εκτός εαυτού βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος απευθύνθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Παύλου Πολάκη, αποκαλώντας τον “άθλιο συκοφάντη”, “βρωμιάρη”, ενώ προανήγγειλε εκ νέου προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως δεν έχει λόγο να ζητήσει συγγνώμη, μιας και δεν ήταν αυτός που ψήφισε μνημόνια, σε αντίθεση με αυτόν.

«Στα αστικά δικαστήρια δεν υπάρχει ασυλία Παύλο Πολάκη, στην αγωγή δεν έχει ασυλία. Θα το πάρω το κοπάδι. Το κοπάδι στην Κρήτη θα το πάρω» είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, και σχολιάζοντας την “απαίτηση” Πολάκη να ζητήσει συγγνώμη, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε οργισμένος, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Real FM:

«Ήρθε από κάτω στην ανάρτηση, και τι μου έγραψε; Να ζητήσω συγγνώμη εγώ, από τον ελληνικό λαό για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη, ψήφισα εγώ μνημόνια, όπως εσύ; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Τι λες ρε άσχετε; Άσχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη! Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη από τους πολίτες, που πήγες και ψήφισες μνημόνια και τα εφάρμοσες».


[There are no radio stations in the database]