Κένταλ Τζένερ: Οι στίχοι σε νέο τραγούδι του Bad Bunny που «μαρτυρούν» τη σχέση του με το μοντέλο

18 Μαρτίου 2023

Eνώ οι φήμες που θέλουν την Κένταλ Τζένερ και τον Bad Bunny ζευγάρι, ένα νέο τραγούδι οπου κυκλοφόρησε με τίτλο «Coco Chanel» περιέχει «σπόντες» για τη σχέση του με το μοντέλο, ενώ δεν λείπουν και οι αναφορές στον πρώην της, Ντέβιν Μπούκερ.

Πηγή: Internet

Σε ένα σημείο του κομματιού, ο καλλιτέχνης τραγουδά στα Ισπανικά: «Δεν είμαι κακό αγόρι, μωρό μου, αυτό είναι μια εικόνα. Ο ήλιος στο Πουέρτο Ρίκο είναι πιο ζεστός από το Φοίνιξ».

Οι θαυμαστές τους που θέλουν μαζί την Κένταλ Τζένερ και τον Bad Bunny, θεώρησαν πως αυτός ο στίχος ήταν μια «αιχμή» για τον πρώην σύντροφο του μοντέλου, Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος παίζει μπάσκετ στην ομάδα Φοίνιξ Σανς.

Ο μπασκετμπολίστας έβγαινε με το μοντέλο από τον Απρίλιο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτός ο στίχος που «μαρτύρησε» στο κοινό το ειδύλλιο μεταξύ τους.

Σε άλλο σημείο του κομματιού, ο ράπερ αναφέρει «πόσο επικίνδυνοι είναι οι Σκορπιοί», που είναι και το ζώδιο της Κένταλ Τζένερ. Πρόσφατα, οι δυο τους έκαναν μια κοινή εμφάνιση, όταν οι παπαράτσι τους εντόπισαν έξω για δείπνο.

Αν και δεν ήταν σαφές αν ο Πορτορικανός ράπερ ήταν ζευγάρι τότε με το 27χρονο μοντέλο, λίγες μέρες μετά το ραντεβού τους, ο Ντέβιν Μπούκερ έκανε την Κένταλ Τζένερ unfollow στο Instagram, πυροδοτώντας έτσι τις φήμες που τη θέλουν με τον ράπερ.

Λίγες ημέρες μετά, ο Bad Bunny εθεάθη να αγκαλιάζει τη σταρ των των Καρντάσιαν, μετά από άλλη μια βραδινή έξοδό τους στην πόλη. Σε σχέση με εκείνη, που έδειχνε να κρύβεται από τους παπαράτσι, ο ίδιος έδειχνε πολύ χαλαρός.


[There are no radio stations in the database]