Κολωνάκι: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη «μαμούθ» σε σπίτι γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας

17 Μαρτίου 2023

Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη – μαμούθ σε σπίτι γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στο Κολωνάκι.

Το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον Γεωργιανό «ποντικό» που τρύπωσε στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, της οδού Μαρασλή και απο το χρηματοκιβώτιο βούτηξε χρήματα, κοσμήματα και χρυσές λίρες αξίας 300.000 ευρώ.

Η διάρρηξη στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της οδού Μαρασλή, είχε γίνει τον Μάρτιο του 2022, από το χρονικό διάστημα της 13:00 17ης έως τις 10:00 της 18ης του μηνός όπου ο 43χρονος αφαίρεσε χρηματοκιβώτιο που περιείχε κοσμήματα και τιμαλφή μεγάλης χρηματικής αξίας.

Πηγή: Internet

Η ομάδα αστυνομικών που χειρίζονταν την υπόθεση αναζητώντας τον, διαπίστωσε ότι λίγες μέρες μετά την εγκληματική του πράξη αποχώρησε από τη Ελλάδα και μετέβη στη Γεωργία ενώ μετά από συνεργασία με τις Αρχές της χώρας του διακριβώθηκε ότι είχε προβεί σε αλλαγή των στοιχείων ταυτότητάς του.

Στις αρχές του τρέχοντος μήνα επέστρεψε στην Ελλάδα, με τα νέα στοιχεία ταυτότητας και συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του. Πρωινές ώρες της 16-3-2023 στο κέντρο της Αθήνας, η ομάδα των αστυνομικών που ειχε στηθεί για τον εντοπισμό του, τον ακινητοποίησε και τον οδήγησε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 πιστόλια,70 φυσίγγια, 14,8 γραμμ. κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών και αρωμάτων, 19.000 ντραμ Αρμενίας, έγγραφα αποστολής χρημάτων σε ενεχυροδανειστήρια, 12 χρυσές λίρες, κοσμήματα και ρολόγια, 10 γραμμ. κάνναβης (τσιγάρα), ρουχισμός που παρέπεμπε σε εντυπώματα που ανευρέθησαν εντός τις προαναφερόμενης οικίας, κινητό τηλέφωνο, 63 ευρώ, πορτοφόλι, προσωπικά έγγραφα και κάρτες και πλήθος κοσμημάτων.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ έχει εκτίσει ποινές στερητικές της ελευθερίας σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα.


[There are no radio stations in the database]