Αστυνομικός που πυροβόλησαν: «Με έσωσε το γιλέκο – Παίζουμε τη ζωή μας κορώνα γράμματα σε Ασπρόπυργο, Ζεφύρι και Μενίδι»

17 Μαρτίου 2023

«Κάθε μέρα παίζουμε τη ζωή μας κορώνα γράμματα στον Ασπρόπυργο, στο Ζεφύρι, στο Μενίδι, στα Διυλιστήρια» τόνισε ο αστυνομικός που πυροβόλησαν στα Νεόκτιστα, στον Ασπρόπυργο το βράδυ της Τετάρτης.

Ο αστυνομικός περιέγραψε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη στον Ασπρόπυργο όπου βρέθηκε μαζί με συναδέλφους του έπειτα από κλήση για ληστεία.

Μιλώντας στο MEGA, είπε ότι «ήμασταν δύο ζεύγη της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. και δίναμε οδηγίες σε πολίτη, τον οποίο μόλις είχαν ληστέψει στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί και μία σφαίρα με χτύπησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο».

Ο αστυνομικός συνέχισε λέγοντας ότι «αμέσως κινήθηκα πέντε μέτρα προς τα πίσω για να προστατεύσω τους συναδέλφους μου, γιατί έπεφταν πολλές σφαίρες. Μόλις είδα ότι στέκομαι όρθιος, ψάξαμε να βρούμε τη σφαίρα και τη βρήκαμε πάνω σε μία από τις μηχανές μας. Πήγαμε τη σφαίρα στο Α.Τ. Ασπροπύργου κι εγώ μεταφέρθηκα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ευτυχώς, έχω μόνο θλαστικά τραύματα στην κοιλιά. Με έσωσε το γιλέκο».

φωτό αρχείου ιντερνετ

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «κάθε μέρα παίζουμε τη ζωή μας κορώνα γράμματα στον Ασπρόπυργο, στο Ζεφύρι, στο Μενίδι, στα Διυλιστήρια. Και καθημερινά δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, όμως είμαστε έτοιμοι για όλα».


[There are no radio stations in the database]