Τέμπη: «Έκλεισε το σπίτι μας, δεν έχουμε πια χαρά» – Συγκινεί ο παππούς του 20χρονου Αναστάση

16 Μαρτίου 2023

Τα συναισθήματα που επικρατούν στην οικογένεια του 20χρονου Αναστάσιου Κουτσόπουλου, του 20χρονου φοιτητή Γεωπονικής στο ΑΠΘ που σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη μετέφερε ο παππούς του αδικοχαμένου νέου το πρωί της Πέμπτης (16/3).

«Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε, έκλεισε το σπίτι μας, δεν έχουμε χαρά πια για εμάς» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο παππούς του 20χρονου Αναστάση.

Πηγή: Internet

Όπως είπε «θυμάμαι τα λόγια του όταν ερχόταν, τις συζητήσεις που κάναμε, είχε λόγο δικό του. Ειδικά με τη γιαγιά που του είχε αδυναμία ξάπλωναν στο κρεβάτι και συζητούσαν, ήταν παιδί σπουδαίο».

Στην ερώτηση πού βρίσκουν το κουράγιο να αντέχουν, ο παππούς του 20χρονου από την Καρδίτσα απάντησε «κουράγιο δεν υπάρχει. Όποιος πει ότι έχει κουράγιο λέει ψέματα. Ο γιος μου, η νύφη μου, ο αδελφός του, είναι σε άθλια κατάσταση. Εγώ κοιμάμαι λίγο, όταν είμαι ξύπνιος βλέπω πράγματα και τον θυμάμαι»

Μιλώντας για τον εγγονό του, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τη μητέρα του πριν το δυστύχημα της είπε «μητέρα κοιμήσου γιατί θα αργήσω», ο παππούς του Αναστάση είπε ότι «ήταν το καλύτερο παιδί στην Καρδίτσα. Είχε να πει όλη η Καρδίτσα για αυτό το παιδί».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο άτυχος 20χρονος «ταξίδευε πολλές φορές με το τρένο γιατί δεν ήθελε να πάρει το αυτοκίνητο για να το έχει ο πατέρας του. Αυτή τη φορά οι φίλοι του πήγαν με το λεωφορείο αλλά ο ίδιος επέλεξε το τρένο».

Όσον αφορά, τέλος, για το πώς έμαθε για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είπε ότι είδε την τραγική είδηση το πρωί της επόμενης ημέρας (1/3) και είπε στη σύζυγό του «πω, πω, χάσαμε το παιδί».


[There are no radio stations in the database]