Τέμπη: Απάντηση Πέτσα στον Σύριζα – “Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι ακούνε”

15 Μαρτίου 2023

Ο Αναπληρωτής ΥΠ.ΕΣ. Στέλιος Πέτσας, έπειτα από τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις του, που αφορούσαν στο ατύχημα που συνέβη στα Τέμπη, προέβη στην παρακάτω δήλωση.

“Είναι άχαρο, αχρείαστο και δεν συνάδει με το αίσθημα της κοινωνίας να γίνεται μικροκομματική αντιπαράθεση. Η τραγωδία των Τεμπών επιβάλλει στάση ευθύνης και αναζήτηση της αλήθειας, όχι ψέματα, υποκρισία και φαρισαϊσμό. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε αμέσως ότι τον επιμερισμό των ευθυνών θα τον κάνει η Δικαιοσύνη γρήγορα και με απόλυτη διαφάνεια.

Από την πρώτη στιγμή, σε όλες τις τοποθετήσεις μου – σε πλήρη ταύτιση με την ξεκάθαρη θέση του Πρωθυπουργού – είμαι σαφής: Η δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να υπάρξει πλήρης καταλογισμός των ευθυνών άμεσα, δίκαια και ονομαστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, προσπαθεί να δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί. Ας συνεννοηθούν τουλάχιστον μεταξύ τους. Ο επί 4,5 χρόνια υπουργός Μεταφορών κ. Σπίρτζης εμφανίστηκε για να πει «δεν φταίμε σε τίποτα εμείς», όπως άλλος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έβρισκε κανένα λάθος». Αντίθετα, ο κ. Ζαχαριάδης σήμερα δήλωσε ότι «ποτέ δεν είπαμε εμείς ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς».
Απέναντι στη διαστρέβλωση και στα ψέματα χωρά μόνον η αλήθεια.”


[There are no radio stations in the database]