Η Καινούργιου “καρφώνει” τον Πορτοσάλτε: «Δέχτηκα τηλεφωνικά… επίπληξη»

14 Μαρτίου 2023

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας, ότι ο δημοσιογράφος της τηλεφώνησε και την επέπληξε για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση του φρικτού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Επίσης, ανέφερε πως ο δημοσιογράφος μίλησε «με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο».

«Δέχθηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”… ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε κ με άλλους συναδέλφους;…», έγραψε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέκρινε τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε, λέγοντας: «Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ, Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι που έλεγα του Γιάννη (Αλαφούζου) “τι τον θες αυτόν;”. Και τον έφερε και μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ! Και του ‘λεγα “Τι είναι τούτο ρε Γιάννη;” και καθ’ οδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός, λες και τσεκάρουν κάθε μέρα τις αντοχές μας, ως λαό».

«Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου! Κατάκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική και δεύτερη και τρίτη φορά, αλλά Πορτοσάλτε κερατά δεν θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου» τόνισε στην συνέχεια.


[There are no radio stations in the database]