Λατινοπούλου σε Μπογδάνο : «Ντροπή σου! Εχεις αλλάξει 32 κόμματα»

14 Μαρτίου 2023

Μόλις επτά μήνες κράτησε η συμπόρευση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η Θεσσαλονικιά πολιτεύτρια φαίνεται πως διαφωνεί με την συμπόρευση του ανεξάρτητου βουλευτή με τους Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, Πάρι Κουρτζίδη, Πάνου Παναγιωτόπουλου και Νίκο Νικολόπουλο και διαγράφεται από το κίνημα. Η ίδια μάλιστα στην ανακοίνωση του Μπογδάνου έγραψε πως θα έπρεπε να ντρέπεται. 

Το σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Είναι ντροπή να μην γράφεις στην ανακοίνωση το όνομά μου και πως μειοψήφησα και ξεκαθάρισα πως δεν συναινώ στο ξεπούλημα του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. σε ένα στημένο ζουμ με την παρέα σου! Κανένα συμβούλιο δεν αποφάσισε τίποτα γιατί δεν υπήρχε συμβούλιο, καμία υπογραφή δεν υπήρχε, τίποτα. Ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου. Απλά εσύ για τους δικούς σου, βιοποριστικούς λόγους αποφάσισες να πας εκεί. Εκεί που πριν λίγους μήνες τους κορόιδευες και τους έβριζες με τα χειρότερα λόγια. Έχεις αλλάξει 32 κόμματα και θέσεις, από το μαύρο εύζωνα έως την υιοθεσία των ΛΟΑΤΚΙ και τόσα ακόμα. Το ότι το κάνεις για μια ακόμη φορά δεν εκπλήσσει κανέναν. Καλή σας τύχη!».

αναρτισι

«Ο κ. Μπογδάνος έσβησε το σχόλιό μου»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έσβησε το επίμαχο σχόλιό της, αλλά εκείνη ανταπάντησε μέσω… Instagram λέγοντας «Ο κ. Μπογδάνος έσβησε το σχόλιό μου από τη σελίδα του γιατί τον ενοχλεί η αλήθεια. Ίσως και γιατί τα like του σχολίου μου θα ξεπερνούσαν τα like της ανακοίνωσής του». 

Η ανακοίνωση της συνεργασίας αναφέρει πως ο  πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψηφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο. «Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Η συμπόρευση των δύο κομμάτων μας αποτελεί μόνο την αρχή ενός μεγάλου συνασπισμού υπό τη γενική ονομασία “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”. Ο συνασπισμός ήδη έχει τη στήριξη και την επιδοκιμασία και των κομμάτων Ελληνική Ανατροπή, Πατριωτικός Σύνδεσμος, ΕΛΚΙΣ, Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, την στήριξη της Επιτροπής Ελληνισμού, του Ελληνικού Τμήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, του Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικού Συλλόγου Φιλίας, ενώ συνοδεύεται από γενικό, ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε κόμμα, φορέα και προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να συμπηχθεί επιτέλους ο πατριωτικός συνασπισμός που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες».

πηγη reader.gr


[There are no radio stations in the database]