Super Κική: «Παραιτήθηκαν όλοι οι υπάλληλοι από την εταιρεία μου, φοβήθηκαν μήπως πάνε φυλακή»

13 Μαρτίου 2023

H Super Κική πριν από λίγο καιρό ενημέρωσε τους ακολούθους της στο Instagram για τη σύλληψή της, θέμα το οποίο έλαβε μεγάλες διαστάσεις.

Η Instagrammer παραχώρησε μία συνέντευξη σχετικά με αυτό στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και μίλησε για το χρονικό της σύλληψης αλλά και πώς έχει επηρεαστεί η επαγγελματική και προσωπική της ζωή μετά αυτό.

Πηγή: Instagram

«Με τον αντίδικο ήμασταν φίλοι κάποτε και ξεκινήσαμε και μαζί στο πρόγραμμα απεξάρτησης. Ζήλευε πάρα πολύ που άνοιξα το μαγαζί με την κουμπάρα μου, την Αντρέα. Ήταν πρώην σύντροφός της. Ξεκίνησε να μπαίνει μέσα, να μας τραμπουκίζει και να σπάει τζάμια. Δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε. Πηγαίναμε στην Αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι» δήλωσε αρχικά.

Στην πορεία, τόνισε ότι: «Μετά έγινε ο ξυλοδαρμός… άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Και όταν μας πήραν στα κρατητήρια, έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα ξαναβρεθώ μετά από χρόνια κρατούμενη. Δεν είχε νερό, ούτε φως… πίσσα, μπουντρούμι. Καθίσαμε τρεις μέρες στα κρατητήρια, γιατί ο αντίδικος είπε ότι του κλέψαμε τα κλειδιά και το κινητό… οπότε η ληστεία πιάνεται για κακούργημα. Πολύ έξυπνο».

«Όταν μας είπαν ότι ξαναμπαίνουμε κρατητήρια, εκεί παραδώσαμε τα όπλα. Και να ‘χουμε και τον κάθε πικραμένο να βγαίνει στα κανάλια να λέει τα δικά του. Εμένα δεν με ρώτησε κανένας αν είμαι καλά, που ήταν τέρμα άκυρο αυτό που πέρασα» είπε στη συνέχεια.

Ακόμη, επισήμανε πως από την εταιρεία της με τη φίλη της, Αντρέα «παραιτήθηκαν όλοι οι υπάλληλοί μας, γιατί φοβήθηκαν μήπως πάνε φυλακή».

«Νιώθω φόβο, μου ξαναβγήκε η κατάθλιψη, ενώ κάπως είχε ξεπεραστεί λίγο. Πήγα και σε άλλο ψυχολόγο και νιώθω ότι η ζωή μου είναι απαίσια» είπε τέλος, η Κική Λιτσάκη.


[There are no radio stations in the database]