Παναγιώταρου – Σχίζας: «Τα παιδιά είναι καλά, είναι μαζί», λέει φίλος τους

12 Μαρτίου 2023

Στο επίκεντρο είναι το τελευταίο διάστημα η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα καθώς ακούστηκε πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους.

Ο κολλητός φίλος του ζευγαριού, Βασίλειος F. μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το τι τρέχει πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους.

Πηγή: Internet

«Η Αλεξάνδρα δεν έκανε story για να στηρίξει τον Στάθη τη δεύτερη φορά που πήγε στο Survivor επειδή το είδε σαν δουλειά. Προφανώς δεν ήθελε να κουράσει τον κόσμο, ενώ και ο Στάθης δεν το χρειαζόταν τώρα γιατί ήταν ήδη πολύ καλός αγωνιστικά. Η Αλεξάνδρα και η Ελευθερία δεν υπήρξαν ποτέ κολλητές, απλά ήρθαν λίγο κοντά εξαιτίας του Survivor και είδαν μαζί την πρεμιέρα. Η Ελευθερία χρειαζόταν πάντα μια παρηγοριά από κάποιον και αυτόν το ρόλο τον έπαιξε η Αλεξάνδρα», είπε αρχικά ο Βασίλειος F.

«Η Αλεξάνδρα είχε πάει διακοπές με έναν φίλο της και απλά την είχε αγκαλιάσει για να της μιλήσει επειδή ήταν δυνατά η μουσική. Αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρω. Δεν μπορούμε να χρεώνουμε κάποιον ως τρίτο πρόσωπο επειδή βγήκε φωτογραφία με την Αλεξάνδρα. Όλο αυτό το διάστημα ήμουν 24 ώρες το 24ωρο με την Αλεξάνδρα και τρίτο πρόσωπο δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα το μαθαίνατε τελευταίοι».

Κλείνοντας, ο Βασίλειος F. ανέφερε: «Τα παιδιά είναι καλά, είναι μαζί. Η Αλεξάνδρα πήγε και τον πήρε από το αεροδρόμιο γιατί δεν ήθελε να περιμένει να γυρίσει με την παραγωγή. Απλά χρειάζονται λίγο χρόνο γιατί έλειπε πάλι δυόμιση μήνες. Ο Στάθης αποχώρησε γιατί μπήκε στο Survivor και κατέληξε να είναι Big Brother».


[There are no radio stations in the database]