«Φωνές» εντός ΝΔ για Καραμανλή: Παπαδημητρίου και Πιπιλή λένε πως δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος

10 Μαρτίου 2023

Δεν είναι λίγα τα στελέχη της ΝΔ που τόσο σε ιδιωτικές συζητήσεις όσο και στον δημόσιο διάλογο -πλέον- επιμένουν ότι ο κ. Καραμανλής δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, μετά τα όσα συνέβησαν με την τραγωδία στα Τέμπη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, για την υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή στις εκλογές του 2023 μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να μας διευκολύνει ο Κώστας Καραμανλής και να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές».

Η τοποθέτηση της Φωτεινής Πιπιλή για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να κατέβει στις εκλογές ο Κώστας Καραμανλής, έρχεται λίγες ώρες μετά το «άδειασμα» του Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος μίλησε στο Attica TV.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ανέφερε ότι ο πρώην υπουργός Υποδομών πρέπει να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ότι δεν μπορεί να πάρει την απόφαση και γι’ αυτό είπε να τον βοηθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Νομίζω ότι για τον ίδιο πρώτα από όλα θα είναι καλύτερο, θα είναι πιο ήσυχος με την συνείδησή του. Νομίζω – και τον καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι χώμα – αν δεν μπορεί να πάρει την απόφαση, πρέπει να τον βοηθήσει ο πρωθυπουργός», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Και δεν ειναι οι μόνοι, καθώς μεταξύ πολλών βουλευτών και στελεχών της ΝΔ υπάρχουν «φωνές» που που εκτιμούν ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών πρέπει και ο ίδιος να διευκολύνει το κόμμα του και να μην ειναι υποψήφιος και αυτό συμβαίνει γιατί εκτιμούν ότι η κάθοδος του Σερραίου πολιτικού στις εκλογές μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη πολιτική ζημιά, αφού η περίπτωσή του έχει ήδη αρχίσει να εργαλειοποιείται αντιπολιτευτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.


[There are no radio stations in the database]