Πρωταπριλιάτικο ψέμα; Ο Ευ. Αντώναρος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατ. Αττική

10 Μαρτίου 2023

Σε μια αποκάλυψη η οποία έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αναστάτωση στον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής, προχώρησε η ιστοσελίδα aftodioikisi.gr.

Σύμφωνα με δημοσίευμά της, υπήρξε συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον διαγραμμένο από τη Νέα Δημοκρατία και πρ. κυβερνητικό εκπρόσωπο των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελο Αντώναρο, με τον οποίο συμφώνησε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ανατ. Αττική.

Σε όσους διαμαρτύρονται για την κίνηση αυτή γίνεται σαφές ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα και δεν επιδέχεται ουδεμίας αμφισβήτησης.

Πηγή: notioanatolika.gr

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας αναμένεται να γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι το 2018, ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία όταν με αφορμή την υπόθεση Novartis είχε καταφερθεί κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, επισημαίνοντας σε ανάρτησή του:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Πάντως, εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Αντώναρος είχε προαναγγείλει τη θεαματική αυτή… κυβίστησή του όταν πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξή του ανέφερε:

«Με ενδιαφέρει πάντα η πολιτική, να συμμετάσχω ουσιαστικά σε μια προσπάθεια αναμόρφωσης της χώρας μέσα σε ένα προοδευτικό σχήμα. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που προέρχομαι από το Κέντρο».

Ο ίδιος μάλιστα με νόημα είχε προσθέσει ότι «ένας άνθρωπος σαν εμένα δεν θα μπορούσε ποτέ να βρεθεί στις τάξεις της σημερινής ΝΔ όπου κυριαρχούν οι νεοφιλελεύθεροι και οι ακροδεξιοί» κάνοντας λόγο για κορυφαίους υπουργούς που είναι «ακραίοι» και «υπερβολικοί» και υπό την προεδρία του ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν θα ήταν ούτε βουλευτές.

Σημειώνεται ότι η ένταξη του κ. Αντώναρου στο ψηφοδέλτιο Ανατ. Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δεύτερη κίνηση «εμπλουτισμού» με πρόσωπα τα οποία δεν έχουν σχέση με την περιοχή αφού η πρώτη σχετική κίνηση της Κουμουνδούρου έγινε με τον αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα – επί περιφερειακής διοίκησης Δούρου – Γιώργο Καραμέρο.


[There are no radio stations in the database]