Η φωτεινή σηματοδότηση δεν είναι το μόνο πρόβλημα του Προαστιακού

10 Μαρτίου 2023

Τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δίκτυο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου σε όλο το μήκος του, επεσήμανε η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού (ΣΕΕΠ) και δικηγόρος, Μόνικα Φρώυντε, με αφορμή τις καταγγελίες εκπροσώπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών για προβλήματα σηματοδότησης στο τμήμα από τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο, και την εισαγγελική εντολή για κατεπείγουσα έρευνά τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και τον Κώστα Τσαπάκη, η κα Φρώυντε αναφέρθηκε στο πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χιλιάδες μετακινούμενοι με το συγκεκριμένο μέσο σταθερής τροχιάς, πολίτες σε όλο το μήκος του δικτύου του από το Κιάτο έως και το αεροδρόμιο Σπάτων.

Πηγή: notioanatolika.gr

Εστίασε στα ελάχιστα δρομολόγια κυρίως τις ώρες αιχμής που δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας μέσα στα βαγόνια αλλά και στις απροειδοποίητες ακυρώσεις δρομολογίων.

Σημειώνεται ότι το Σωματείο Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού ιδρύθηκε το 2015 και είναι ένας μη κερδοσκοπικός, καταναλωτικός, πολιτιστικός οργανισμός.

Βασικός σκοπός του είναι η συντονισμένη δράση των εργαζόμενων καθημερινών επιβατών του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, για τη διεκδίκηση ευνοϊκών συνθηκών μεταφοράς με τους συρμούς του αλλά και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κατά την καθημερινή μετάβασή τους στον τόπο εργασίας τους.

Ακούστε παρακάτω την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη της κας Φρώυντε:


[There are no radio stations in the database]